Derfor vil du blive vild med halloween kostumer – ni gode grunde

Derfor vil du blive vild med halloween kostumer – ni gode grunde

juli 29, 2022 Slået fra Af

Feriesæsonen er altid et godt tidspunkt at klæde sig ud på, men Halloween er det bedste. Kostumerne er mere kreative, og det er en chance for at bryde ud af din komfortzone.

Her er ni grunde til, at du vil elske Halloween-kostumer i år:

1) Det er den perfekte undskyldning for at være en anden.

2) Det er den perfekte undskyldning for at klæde sig ud i noget, som du normalt ikke ville have på.

3) Det er den perfekte mulighed for at vise din kreativitet frem og lave noget helt unikt.

4) Der er ingen regler! Du kan gå som hvad du vil!

5) Du kan være hvad du vil!

6) Vejret køler af, så det er hverken for varmt eller for koldt udenfor til at have et kostume på.

Hvad er den bedste kostumeidé til et familiekostume?

De bedste familiekostumer er dem, der er nemme at sammensætte og ikke kræver meget tid eller penge. Du kan finde færdiglavede kostumer eller stykker, som du kan mikse og matche for at lave dine egne.

Hvad er nogle af dine yndlingskostumer?

Jeg elsker at gå i kostumer, når jeg kan. Jeg har mange af dem, men nogle af mine favoritter er dem, jeg kan have på på arbejde. Jeg kan godt lide at klæde mig ud som en pirat og være en storslået helt, eller som astronaut og udforske Mælkevejsgalaksen.

Har du nogle DIY tips til at lave dit eget Halloween kostume?

Her er nogle DIY-tips til at lave dit eget Halloween-kostume.

1) Få en maske, brug den som base til dit kostume.

2) Brug tøj og tilbehør til at forvandle dig til den karakter, du ønsker at være.

3) Hvis du ikke har tid og penge nok, så brug makeup til at ændre dit look!

Hvad er nogle af dine yndlings Halloween dekorationer?

Halloween er en tid til uhyggelige dekorationer, græskarudskæring og masser af sjov!

Nogle af mine yndlings Halloween dekorationer er de sorte katte, edderkopper og spindelvæv. Jeg elsker også jack-o-lanternerne med deres uhyggelige ansigter, der lyser op om natten. Jeg sørger altid for at sætte et par falske edderkopper op i mit hus for at give det den ekstra skræmmefaktor.

Hvad er det mest uhyggelige kostume, du har set eller stødt på?

Vi har alle set nogle skræmmende kostumer. De er enten for realistiske, eller også er de bare for mærkelige. Uanset hvad, så får man fornemmelsen af, at det ikke bare er et kostume.

Det mest uhyggelige kostume, jeg har set, er et, jeg så til en Halloween-fest. Det var en babydukke uden øjne, og den var iført en gammeldags kjole. Det var så realistisk, at jeg ikke kunne stoppe med at se på det, og hver gang jeg gjorde det, vendte det hovedet for at se på mig.

Hvad har du det med folk, der klæder sig ud i kostumer til arbejde på Halloween?

Ideen med at klæde sig ud i et kostume til arbejde på Halloween er noget, der deler folk. Nogle mennesker er glade for at gøre det, mens andre synes, det er upassende og uprofessionelt.

Nogle virksomheder har strenge retningslinjer for, hvad deres ansatte må og ikke må have på til Halloween, mens andre slet ikke har nogen retningslinjer.

Der er nogle virksomheder, der har en 'dress-down'-politik på Halloween, hvor ansatte må klæde sig i kostume, men de skal være klædt professionelt på.

Har du nogle anbefalinger til et godt, men ikke for dyrt, kostume?

I lang tid har Halloween været en aften, hvor folk kunne klæde sig ud i kostumer og gå ud og have det sjovt. Men med hvor dyre kostumer kan være, kan det være svært for folk at finde det perfekte. Så her er nogle anbefalinger til gode, men ikke for dyre, kostumer.

1) Hvis du ønsker at klæde dig ud som en karakter fra din yndlingsfilm eller tv-serie, så prøv at se på kostumesektionen i din lokale genbrugsbutik eller genbrugsbutik. Du kan muligvis finde noget, du kan lide der, og det vil sandsynligvis også være billigere end at købe det nyt.

2) Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil klæde dig ud endnu, kan du prøve at gå online og søge efter "kostumer under 0." Der er masser af hjemmesider, der har billige, men stadig smukke