I dag i historien: 5. november 1985 Har du set denne video?

I dag i historien: 5. november 1985 Har du set denne video?

november 30, 2022 Slået fra Af

Denne video er en reklame fra 1985 for Coca-Cola. Den har en animeret isbjørn, der forsøger at få en Coca-Cola fra en salgsautomat. Bjørnen er mislykket, og videoen slutter med beskeden "No Coke, No Life."

Animationen blev skabt af animator John Lasseter, og det var hans første arbejde som instruktør. Han gav også stemme til den animerede isbjørn.

En introduktion til en historisk video

Denne video kan bruges til at introducere et historieemne. Det er ikke en dokumentar, men den giver en interessant og engagerende introduktion til emnet.

Videoen starter med, at fortælleren fortæller om, hvordan de fleste mennesker tænker på historie som noget, der skete i fortiden. De fortsætter derefter med at tale om, hvordan vi ikke bør glemme alt det, der sker i vores verden i dag, og at der stadig er arbejde tilbage for os at gøre.

Få mere information om flot have her.

Videoen fortæller også om, hvordan der er mange forskellige måder at fortælle historier på, og hvad de har til fælles er, at de alle har en form for moralsk lektion eller et budskab.

Historien bag videoen

Videoen er en kort og engagerende måde at fortælle en historie på. Det har magten til at skabe en følelsesmæssig forbindelse med seerne og få dem til at føle, at de er en del af historien.

I dette afsnit vil jeg fortælle om nogle af fordelene ved at bruge video i din content marketing strategi.

Hvad skete der den 5. november 1985?

Dagen efter natten den 25. oktober 1985, hvor Chicago Bears vandt Super Bowl XX, havde Chicago Bears en parade for at fejre deres sejr.

Næste dag, den 5. november 1985, var en søndag, og det var også Veteranens Dag. Paraden blev afholdt den dag, fordi det var for koldt til en parade om lørdagen.

Paraden startede kl. 10 med taler fra forskellige mennesker, herunder Chicagos borgmester og guvernøren i Illinois. Der var flåd og marchbander, der fulgte efter. Arrangementet sluttede ved middagstid med en ceremoni til ære for veteraner foran Soldier Field, hvor de fik blomster og takket for deres tjeneste for deres land.

Hvad var resultatet af begivenheden den 5. november 1985?

Resultatet af begivenheden den 5. november 1985 var, at det var første gang, at et tv-program blev sendt direkte.

Dette afsnit handler om, hvad der skete den 5. november 1985. Resultatet af begivenheden den 5. november 1985 var, at det var første gang, at et tv-program blev sendt direkte.

Hvad var formålet med begivenheden den 5. november 1985?

Formålet med arrangementet den 5. november 1985 var at vise verden, at AIDS ikke har nogen grænser.

Arrangementet den 5. november 1985 var en fordelskoncert for at skabe opmærksomhed om AIDS og vise, at det ikke har nogen grænser.

I 1985 havde AIDS allerede dræbt over 20.000 mennesker alene i New York City. Derfor besluttede en organisation ved navn "AmfAR" at arrangere en fordelskoncert for at skabe opmærksomhed om det.